Streeksuggesties bij Restaurant De Ganzenpoel

Chef Steven tovert in Restaurant de Ganzenpoel te Kontich topkwaliteit op je bord. Zijn liefde voor streekproducten van de Zuidrand zet hij om in de meest verfijnde gerechten. 

 

Voor de Week van de Smaak in de Zuidrand maakte hij volgende creaties met onze streekproducten. 

1° gerecht

 

Gebakken schelvis/ traag gegaard buikspek (bereid met Joske bier en ketjap. De ketjap zorgt voor het zoete zodat het bittere van het bier niet overheerst)/ crème van zoete ui/ matcha thee/krokant van oud Brugge kaas en een lichte saus van Joske bier en Kontichse honing.

 

2° gerecht

Combinatie van gamba, kokkel en mossel met een nage (dit is een lichte jus van Kontichs Contje, jus van de schelpdieren, room opgewerkt met boter)/ prei/ jonge wortel en selder.

Week van de Smaak Zuidrand 1 De Ganzenpoel
Week van de Smaak Zuidrand 2 De Ganzenpoel
Infopunten
Info Restaurant de Ganzenpoel
ADRES
Sint -Jansplein 12 bus 1
2550 Kontich

Tel: 03 458 05 13
GSM: 0472 12 52 33

Openingsdagen:

Dinsdag tot en met vrijdag, zaterdagavond

Zaterdagmiddag enkel groepen > 10 personen

Zondag en maandag gesloten


Openingsuren:
Van 12.00 uur tot 14.30 uur
Van 18:30 uur tot 21.30 uur

e-mail: info@deganzenpoel.be