Jasper Steverlinck

Main image
Jasper Steverlinck ís echt heel goed. Hij bestaat geheel en al uit stem. De Stem Van Vlaanderen. En Ver Daarbuiten. Angeliek en betoverend: in staat om mens en dier te ontroeren bij een eenvoudige uithaal. En hij ziet er nog goed uit ook.

Naast aanvoerder van hitlijsten ('Life on Mars') is hij ook een musician’s musician: zo gaf Brian Molko van Placebo, na het zien en horen van Jasper, zijn Engels management de opdracht om die vocale goudmijn te tekenen. Wat ook gebeurde. Jasper is klaar voor de wereld en vice versa.

Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld. Op zijn nieuwe plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem. Verder: prachtsongs, te veel om op te noemen. Maar allemaal om mee te zingen. Zijn schrijftalent is gerijpt, de songs rollen over de tong als een Barolo van een topjaar. Begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen: eenvoud siert. Klinkend als een klok, dankzij Jean Blaute, zonder wie de Vlaamse popmuziek gestopt zou zijn in 1972. Als Jasper Steverlinck niet bestond, dan moesten ze hem uitvinden.

Jasper stelt zijn nieuwe cd voor in de AB in Brussel en begint dan zijn tour in Boechout. Chique!
Concert
Events