Seniorenfeest - Muzikantenstad

Main image
Op donderdag 28 september is het weer tijd voor het seniorenfeest!

Deze 20ste editie van Muzikantenstad is nieuw, professioneel, sprankelend, origineel, afwisselend, humoristisch en vlot!
Tal van Vlaamse artiesten, muzikanten, zangers, dansers, overtreffen zichzelf. Geen playback, maar alles wordt live gebracht en muzikaal begeleid door “Het Muzikantenstadorkest” o.l.v. Eddy De Vos. Met Duitse, Engelse, maar vooral Vlaamse liedjes. Met instrumentale nummers (accordeon, trompet, sax, …), samenzang, solonummers en leuke humor: dit alles in een onberispelijke regie.

De presentatie is in handen van Filip D’haeze. Hij geeft je op een gezellige manier een rondleiding in de muzikaalste stad die er bestaat: Muzikantenstad.

Ons muzikantenstadteam verrast je met een nieuw en grandioos spektakel: Nadia – Corina – Accordeonduo De Melando’s - Doran – PC Brown – The golden sax en special guest: Lissa Lewis en Michael Lanz. Ook het tv-showballet ShowCase en komisch talent Wim Quirynen zetten hun beste beentje voor!

Net zoals vorige jaren kan je je opgeven om met de autobus naar Het Halfdiep te komen. Deze bussen stoppen aan de Sint-Michielskerk Waarloos (12.30 u.), de O.L.V.-kerk in Kontich-Kazerne (12.45 u.), de Sint-Ritakerk (13 u.) en de Sint-Martinuskerk in het centrum (13.15 u.). Deze tijdstippen zijn bij benadering, kom zeker enkele minuten vroeger. Vergeet niet te melden bij je inschrijving waar je zal opstappen.

OPGELET: inschrijven kan vanaf maandag 19 juni!
Concert
Events